Mokyklos gatvėje užsiliepsnojo BMW

Mokyklos gatvėje užsiliepsnojo BMW

Ketvirtadienį 11.03 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, Mokyklos gatvėje, dega lengvasis automobilis.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos GMP.

Mokyklos gatve važiavę vairuotojai pastebėjo iš BMW rūkstančius dūmus. Apie tai jie signalizuodami įspėjo automobilį vairavusią moterį.

Pastaroji vyko pas medikus, nes jau buvo suėjęs terminas gimdyti.

Griebę iš savo mašinų gesintuvus, vyrai puolė gesinti rūkstančios penktos klasės BMW. Toks jų uolumas padarė ir meškos paslaugą. Atidarius variklio dangtį, dar neįsiplieskusi ugnis gavo oro ir į viršų šovė liepsnos pliūpsnis.

Automobilį užgesino labai greitai atskubėję uostamiesčio ugniagesiai. Jis stipriai apdegė. Įtariama, kad gaisras variklio skyriuje kilo dėl gedimo elektros instaliacijoje.

Nėščią moterį į Klaipėdos universitetinę ligoninę nuvežė greitosios medicinos pagalbos brigada. Ji paguldyta į Nėštumo patologijos skyrių.

Medikai klaipėdietės ir netrukus pasaulį išvysiančio jos vaisiaus būklę vertino kaip normalią.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder