Moksleiviai jau lupa ir suaugusiuosius

Moksleiviai jau lupa ir suaugusiuosius

Moksleiviai jau mušasi ne tik tarpusavyje, bet kimba į atlapus ir suaugusiesiems. Ketvirtadienio vakare Pakruojo rajone mokinys sumušė mokyklos bendrabučio auklėtoją, o Radviliškyje du moksleiviai pritalžė bendramokslį.

Pakruojo rajono Žeimelio žemės ūkio mokyklos bendrabučio koridoriuje apie 19 val. kilo konfliktas tarp 55 metų bendrabučio auklėtojo ir 24 metų mokinio. Incidento metu moksleivis auklėtoją sumušė suduodamas smūgius kumščiais ir koja. Iškviesti policijos pareigūnai patrakėlį sulaikė ir uždarė į areštinę. Dėl viešosios tvarkos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nukentėjusiam bendrabučio auklėtojui medikų pagalbos neprireikė.

Tą patį vakarą, apie 20.30 val., kumščiai į darbą buvo paleisti ir Radviliškyje, Technologijų ir verslo mokymo centro bendrabutyje. Čia 21 ir 16 metų moksleiviai sumušė tos pačios mokymo įstaigos 17 metų moksleivį. Bendramoksliai auką talžė rankomis ir spardė, jų smūgiai kliuvo į įvairias kūno vietas. Medikai nukentėjusiajam diagnozavo galvos sumušimą bei galvos smegenų sukrėtimą. Gydytis patirtus sužalojimus jaunuolis paguldytas į Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko kliniką. Ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėję Radviliškio rajono policijos pareigūnai vyresnįjį mušeiką sulaikė ir uždarė į areštinę, 16-metis po apklausos išleistas į namus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder