Menką vairavimo stažą turinti vairuotoja išvažiavo į priešingą eismo juostą

Menką vairavimo stažą turinti vairuotoja išvažiavo į priešingą eismo juostą

Klaipėdoje, netoli P. Lideikio ir Pamario gatvių sankryžos apie 15 val. menką vairavimo stažą turinti vairuotoja išvažiavo į priešingą eismo pusę ir atsitrenkė į link jūros važiuojantį automobilį "Peugeot 607".

Pastarojo automobilio vairuotojas pamatęs, jog iš posūkio dideliu greičiu atlekiantis automobilis "Opel vectra" yra nebevaldomas ir sukasi aplink savo ašį, dar bandė trauktis į pašalį, tačiau mašinos vis tiek susidūrė. Galinė "Peugeot" dalis atsidūrė autobusų stotelėje. Mašinos susidaužė ir priekiais, ir šonais.

Abiejuose automobiliuose važiavę po du žmonės nenukentėjo. Vairuotojai - blaivūs, dokumentai - tvarkingi, tačiau 22-ejų metų vairuojai užpildyti eismo įvykių deklaracijos nepakako, ji nuspredė iškviesti policiją. 

Jai atvykus paaiškėjo, jog mergina vairuotojo pažymėjimą gavo tik prieš du mėnesius. Policijos pareigūnai svarstė apie tai, ar nereikėtų iš jaunos vairuotojos jo atimti.

Įstatymas numato, kad už avarijos sukėlimą gali būti skirta 100-200 litų bauda arba vairuotojo pažymėjimo netenkama 3-6 mėnesiams.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder