Mažeikiškė su kontrabanda pasieniečiams įkliuvo antrąkart

Mažeikiškė su kontrabanda pasieniečiams įkliuvo antrąkart

Akmenės rajone pasieniečiams įkliuvo Mažeikių gyventoja, automobiliu gabenusi daugiau kaip puspenkto tūkstančio pakelių kontrabandinių cigarečių.

Moteriai pradėtas ikiteisminis tyrimas, jai gresia didelė bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų. Ši mažeikiškė prieš pusantro mėnesio jau buvo sulaikyta pasieniečių, kai vežė 5 tūkst. pakelių baltarusiškų cigarečių.

Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės Specialiosios paskirties užkardos, Kriminalinės žvalgybos ir Kinologijos skyrių pareigūnai Akmenės rajono Ventos miestelyje sustabdė automobilį "Mazda 121". Kitam asmeniui priklausantį automobilį vairavo 28-erių mažeikiškė.

VSAT pareigūnai automobilio bagažinėje aptiko 4700 pakelių cigarečių, paženklintų baltarusiškomis banderolėmis.

Dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Šią moterį Mažeikiuose pasieniečiai buvo sulaikę ir praėjusių metų lapkritį. Tuomet ji automobiliu "Audi 100" gabeno 5 tūkst. pakelių cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis. Tąsyk kontrabandininkei irgi buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder