Mama sūnaus namo neparvežė

Mama sūnaus namo neparvežė

Savaitgalį šiurpiausia avarija įvyko Jurbarko rajone, kai į arklio traukiamą vežimą be atšvaitų rėžėsi mikroautobusas. Per įvykį žuvo mamos vadeliojamame vežime sėdėjęs dešimtmetis.

Avarija pirmąją žiemos dieną apie 17.50 val. įvyko kelio Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda 63 kilometre. Šakių rajono gyventojo G.Š. (gim. 1965 m.) vairuojamas „VW Transporter“ atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiuojantį arklio traukiamą vežimą.

Nuo patirtų sužalojimų iškart mirė vežime važiavęs 2002 metais gimęs A. K. Vežimą vadeliojusi 31 metų žuvusio berniuko mama K. buvo sužeista.

Iš pradžių moteris buvo paguldyta į Jurbarko ligoninę, jai diagnozuoti daugybiniai kaulų lūžiai. Vėliau nukentėjusioji pervežta į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninę Kauno klinikas.

Dėl mirtinos avarijos Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jurbarko rajono komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liudytojų teigimu, arklio traukiamas vežimas buvo be atšvaitų ir tamsoje mikroautobuso vairuotojas jį pamatė tik tada, kai susidūrimo išvengti nebebuvo įmanoma.

Pareigūnai aiškinasi, ar „VW Transporter“ vairuotojas ir vadeliotoja buvo blaivūs. Pirminiais duomenimis, moteris galėjo būti girta ir važiavo vos ne kelio viduriu.

K. iki namų tebuvo likę vos keli šimtai metrų. Teigiama, kad vežime galėjo būti ir daugiau vaikų. Neva po susidūrimo jie iš įvykio vietos pabėgo.

Vietinių teigimu, ši šeima žinoma kaip asociali, nevengianti alkoholio. Netrukus po avarijos jos vietoje pasirodęs šeimos galva buvo girtas.

Pasak pareigūnų, tokios tragiškos avarijos yra liūdna rudens ir žiemos tendencija. Jų išvengti nepadeda nei nuolatiniai raginimai saugoti keliuose savo ir artimųjų gyvybes, nei policijos reidai nei kitos akcijos.

Suprasti, kad tamsiuoju paros metu atšvaitas yra būtinybė, nepadeda ir skiriamos baudos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder