Linčo teismas virto žiauria egzekucija

Linčo teismas virto žiauria egzekucija

Menama seksualine prievarta sugėrovą apkaltinę ir nelaimingojo mirtimi pasibaigusį linčo teismą jam surengę trys Telšių rajono gyventojai penktadienį sulaukė atpildo.

26-erių Gintaras Sinkevičius, metais jaunesnė Vilma Kuneikaitė ir jos brolis 32-ejų Kęstutis Kuneika pripažinti kaltais dėl itin žiauriai įvykdyto bejėgiškos būklės žmogaus nužudymo, o K.Kuneika – dar ir dėl kito žmogaus sumušimo.

Šiaulių apygardos teismas K. Kuneikai skyrė 14, G. Sinkevičiui – 11, V. Kuneikaitei – 9 metų laisvės atėmimo bausmes. Nužudytojo artimiesiems jie privalės atlyginti beveik 3 tūkst. litų turtinę žalą.

Teisiamųjų suole ši trijulė atsidūrė po tragiškai pasibaigusių išgertuvių, kurios užpernai rugpjūčio 13-osios vakare vyko vienos Telšių rajono Varnių miestelio gyventojos namuose.

Per išgertuves į svečius užsukęs Antanas M. netruko sulaukti V. Kuneikaitės kaltinimų dėl tariamos seksualinės prievartos – moteris priekaištavo, kad vyras prieš kelerius metus ją neva bandė išžaginti.

Šiaulių apygardos teismo pirmininko padėjėjo Vytauto Jončo teigimu, teisėsauga neturi jokių duomenų apie tai, kad V.Kuneikaitė būtų nukentėjusi nuo Antano M.

Į kivirčą, kilusį tarp V. Kuneikaitės ir Antano M., netruko įsijungti ir seserį užstoti nusprendęs K. Kuneika bei kartu girtavęs G. Sinkevičius.

Vyrą, neigiantį jam metamus kaltinimus dėl lytinės prievartos, sugėrovai puolė mušti. Auka buvo talžoma kumščiais, spardoma, daužoma metaline kėdute, akmeniu ir pagaliu. K. Kuneika ir G. Sinkevičius šokinėjo nelaimingajam ant pilvo ir krūtinės.

Egzekucija tęsėsi apie valandą. Nuo patirtų traumų Antanas M. mirė įvykio vietoje.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder