Laidojimo versle - nusikaltėlių metodai

Laidojimo versle - nusikaltėlių metodai

Ritualines paslaugas teikiančių uostamiesčio verslininkų konkurencija pasiekė pavojingą lygį - ryžtamasi net nusikaltimams. Tuo neabejoja ne tik turto netekęs klaipėdietis, bet ir teisėsaugininkai.

Užvakar vakare, 21.38 val., uostamiesčio ugniagesiai gavo pranešimą apie automobilį, užsiliepsnojusį prie Klaipėdos universitetinės ligoninės teritorijos. Jiems atvykus į įvykio vietą, šalia ligoninės Branduolinės diagnostikos skyriaus pastato stovintis kemperis „Fiat Ducato“ jau degė atvira liepsna.

Ugnis sunaikino visas 1984 metais pagaminto automobilio degias dalis, sveiki liko tik trys ratai.

Taip pat apdegė keli kvadratiniai metrai minėto neseniai rekonstruoto pastato sienos apdailos plastikinių lentelių, įskilo langas, apdegė šalia esantis apšvietimo stulpas.

Įtariama, kad „Fiat Ducato“ buvo padegtas. Šią paties savininko ir teisėsaugininkų iškeltą versiją sustiprina tai, kad automobilyje nebuvo akumuliatoriaus. Tad savaime nevažinėjantis automobilis užsidegti negalėjo.

Šis kemperis priklauso laidojimo paslaugas teikiančios bendrovės „Amžiaus vartai“ vadovui Valdui Čeponiui. Verslininkas jame buvo įsirengęs administracinį biurą.

Pasak nuo ugnies nukentėjusio klaipėdiečio, nuostoliai bus nemaži, nes visiškai sudegė ne tik automobilis, bet ir bendrovės dokumentai.

Įtariama, kad „Fiat Ducato“ gaisras - verslininko konkurentų darbas. Tuo labiau kad konkurencinė kova tarp teikiančių laidojimo paslaugas uostamiestyje yra labai arši.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder