Kruvinos išgertuvės: vienas nužudytas, trys - sužeisti

Kruvinos išgertuvės: vienas nužudytas, trys - sužeisti

Ketverios trečiadienio išgertuvės paženklintos kraupiais įvykiais - nusikaltimais įtariami 4 neblaivūs asmenys, vienas žmogus nužudytas, trys nukentėjo.

Trečiadienį apie 13 val. Kaišiadoryse Miškininkų gatvėje, kaip įtariama, neblaivus 49 metų vyriškis šūviu iš revolverio sužalojo 42 metų amžiaus vyrą. Nukentėjusysis dėl šautinės žaizdos kojoje gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis po apklausos paleistas. Jam nustatytas 1,66 promilės girtumas.

Apie 13 val. Vilniaus rajono Karvio kaime savo name neblaivus 43 metų vyriškis peiliu sužalojo 46 metų vyrą. Nukentėjusysis dėl kirstinės žaizdos rankoje paguldytas į ligoninę. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 1,78 promilės girtumas.

19.20 val. Vilniaus rajone, Nemenčinėje, Kosciuškos gatvėje savo namuose rastas 36 metų vyriškio lavonas su durtine-pjautine žaizda krūtinėje. Vyro nužudymu įtariama jo bendraamžė žmona. Moteris uždaryta į areštinę, jai nustatytas 1,23 promilės girtumas.

Apie 20 val. į Vilniaus ligoninę iš savo buto, esančio Šeškinės gatvėje, pristatyta ir dėl durtinės žaizdos pilve paguldyta 35 metų moteris. Nukentėjusioji paaiškino, kad namuose ją peiliu sužalojo sugyventinis. Įtariamasis 42 metų vyriškis uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 1,13 promilės girtumas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder