Kroatijos futbolo sirgalių viešnagė Vilniuje baigėsi taikiai

Kroatijos futbolo sirgalių viešnagė Vilniuje baigėsi taikiai

Per ir po antradienį įvykusių UEFA Čempionų lygos atsakomųjų rungtynių tarp Vilniaus "Žalgirio" ir Zagrebo "Dinamo" rimtesnių neramumų išvengta.

Nors rungtynių metu incidentų nebuvo, antradienį ir trečiadienį užfiksuoti keli su futbolo aistruolių elgesiu susiję teisės pažeidimai. Popiet Bazilijonų gatvėje iš Kroatijos atvykusių futbolo mėgėjų autobuse "Setra" rasta kirvių, geležinių lazdų, kitų veikiausiai muštynėms bei žmonių žalojimui skirtų daiktų ir į savadarbį sprogmenį panašus įtaisas. Dėl šio atvejo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vilniaus senamiestyje keturi Kroatijos futbolo sirgaliai viešoje vietoje gėrė alkoholį, todėl buvo pristatyti į policijos komisariatą, kur jiems buvo surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai. Taip pat užregistruoti du svečių iš Kroatijos padarytų vagysčių atvejai. Vienas kroatas Kalvarijų gatvėje esančioje parduotuvėje pavogė prekių už beveik 6 litus, o jo tautietis toje pačioje parduotuvėje jau buvo įkliuvęs, bandydamas pavogti prekių už 10 litų.

Po vidurnakčio Sodų gatvėje neblaivus Lietuvos pilietis garsiai šūkavo, daužė stiklines, bandė provokuoti Kroatijos komandos sirgalius, todėl buvo pristatytas į policijos komisariatą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder