Krepšinio komandą vežęs autobusas pateko į avariją

Krepšinio komandą vežęs autobusas pateko į avariją

Panevėžyje šeštadienio vakarą vaikų krepšinio komandą vežęs autobusas nereguliuojamoje sankryžoje pateko į avariją.

Panevėžio apskrities policijos komisariato duomenimis, 19.32 val. šviesoforu nereguliuojamoje Pilėnų - Beržų g. sankryžoje, autobusas Iveco 49-10, vairuojamas alytiškio T. N. (g. 1953 m.) išvažiavo iš šalutinės gatvės ir nepraleido tiesiai pagrindine gatve važiavusio automobilio "Toyota Avensis", vairuojamo panevėžiečio D. S. (g. 1980 m.), ir su juo susidūrė.

Portalas lrytas.lt rašo, jog moksleiviai avarijos metu buvo begrįžtantys į Alytų po "Cido" arenoje vykusių krepšinio varžybų.

Alytiškis vairuotojas teigė nepažįstąs miesto, pasiklausęs kelio vietos žmonių, šie jam nurodę važiuoti atitinkama kryptimi, o jis sankryžoje nepastebėjęs kelio ženklo.

Po susidūrimo lengvasis automobilis buvo smarkiai sumaitotas. Tačiau išsiskleidė oro pagalvės ir vairuotojas išvengė rimtesnių traumų.

Mikroautobusas su krepšininkėmis gatvėje parvirto ant šono. Jame buvę keleiviai išlipo išstūmę iš vidaus priekinio lango stiklą.

Dvi moksleivės gydomos intensyvios terapijos skyriuje, dvi - Vaikų ligų skyriuje, dar keturios merginos išleistos gydytis ambulatoriškai.

Kartu važiavusi trenerė R. M. (g. 1971 m.) taip pat išleista gydytis ambulatoriškai.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder