Kontrabandos karaliaus sūnus stos prieš teismą

Kontrabandos karaliaus sūnus stos prieš teismą

Surinkta užtektinai duomenų, kad kontrabandos karaliumi tituluojamo Viliaus Karaliaus sūnus Edgaras Karalius stotų prieš teismą dėl neteisėto praturtėjimo. Byla - nedidelės apimties, todėl turėtų užtekti trijų teismo posėdžių, žurnalistams trečiadienį sakė Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokuroras Gintaras Jasaitis.

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba kartu su Generaline prokuratūra baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame 28-erių metų vilnietis E. Karalius įtariamas neteisėtu praturtėjimu.

Įtariama, kad E. Karaliaus daugiau nei 7 mln. 150 tūkstančių litų vertės turimas turtas negalėjo būti įgytas teisėtomis pajamomis. Išaiškinta, kad įtariamasis turėjo 6 mln. 400 tūkstančių litų kainuojantį namą ir 20 arų žemės sklypą sostinės Valakupių rajono Svajonių gatvėje,.

E. Karalius už 700 tūkstančių litų buvo įsigijęs ir sostinės centre esančias negyvenamąsias patalpas. Nustatyta, kad E. Karalius turėjo ir automobilį ''Mercedes-Benz C220'', pirktą už 50 tūkst. litų.

E. Karalius dirbo advokato padėjėju.

Pasak G. Jasaičio, be kitų baudų, jam gali būti skiriamas ir turto konfiskavimas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder