Klubas "Kiwi" skiria premiją už informaciją apie dingusįjį

Klubas "Kiwi" skiria premiją už informaciją apie dingusįjį

Klaipėdos naktinis klubas "Kiwi" nusprendė imtis individualių priemonių, siekdamas padėti tirti Tado Jonikos dingimo bylą. Gruodžio 3-iąją dvidešimtmetis Klaipėdos universiteto Jūrų technikos fakulteto studentas mįslingai dingo, neblaivus išėjęs iš klubo. Iki šiol apie vaikiną jokių žinių nebuvo gauta.

Gruodžio 3-iosios vakarą su pažįstamų kompanija atšvęsti draugo gimtadienio į klubą "Kiwi" atėjęs T. Jonika vėliau nuo šios kompanijos atsiskyrė ir neblaivus išėjo į miestą. Klubo vaizdo kameros užfiksavo, kad vaikinas "Kiwi" paliko apie 2 valandą nakties. Kaip paaiškėjo kitą dieną, vaikinas iki bendrabučio negrįžo ir iki šiol žinių apie jo buvimo vietą negauta. Paskutinės T. Joniką užfiksavo Naujojoje Uosto gatvėje esančio banko filialo vaizdo kameros.

Tai nėra vienintelis atvejis per pastarąjį laikotarpį, kai dėl neaiškių priežasčių Klaipėdos mieste ir jo prieigose paslaptingai dingo žmogus. Prieš pat T. Jonikos dingimą Danės upėje buvo rastas iš kito uostamiesčio klubo išėjęs lankytojas, kuris, kaip parodė tyrimas, nuskendo. Šio įvykio aplinkybės vis dar tiriamos.

Tačiau mieste ir internetinėje erdvėje išplatintus pranešimus, neva Klaipėdos naktiniuose klubuose paslaptingai dingsta žmonės, klubo "Kiwi" atstovai kategoriškai neigia. Šios informacijos absurdiškumą įrodo ir kita oficiali policijos tyrimo medžiaga.

Klubo atstovų teigimu, tokie pranešimai yra tiesiog suinteresuotų asmenų noras pasinaudoti susiklosčiusia situacija, siekiant asmeninių tikslų, arba nevilties apimtų dingusiojo artimųjų bandymas surasti kaltus.

"Mes suteikėme visą turimą informaciją apie šio vaikino apsilankymą mūsų klube. Policijos pareigūnams buvo išskirtinai surinkti klubo kamerų vaizdo įrašai, kuriuose buvo užfiksuotas T. Jonika. Patys domimės šio įvykio tyrimo eiga, nors to daryti mūsų niekas neverčia, nes jaunuolis dingo jau už mūsų klubo teritorijos. Tačiau žmogiškumas ir atjauta T. Jonikos artimiesiems neleidžia mums nusigręžti nuo šios nelaimės", - teigė "Kiwi" atstovai.    

Suvokdamas susidariusią situaciją, policijos pareigūnų užimtumą ir suprasdamas dingusio studento artimųjų skausmą, klubas "Kiwi" siūlo 1000 litų piniginę premiją už suteiktą vertingą informaciją, kuri padėtų atskleisti T. Jonikos dingimo aplinkybes bei surasti šį asmenį.

Naktinio klubo atstovai prašo klaipėdiečių labiau sutelkti energiją padedant pareigūnams ieškoti dingusiojo ir saugotis naktimis grįžtant iš laisvalaikio praleidimo vietų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder