Klaipėdos teismas Ramūno Rudoko nepasigailėjo

Klaipėdos teismas Ramūno Rudoko nepasigailėjo

Klaipėdos miesto apylinkės teisme penktadienį aktorius Ramūnas Rudokas už tai, kad vairavo neblaivus, nubaustas 2 tūkst. litų bauda ir dvejiems metams neteko vairuotojo pažymėjimo.

R. Rudokas šių metų gegužės 29-osios vakare Neringoje vairavo automobilį "Porsche Cayenne", sustabdytas vengė neblaivumo patikrinimo, nepateikė vairuotojo pažymėjimo, automobilio registracijos liudijimo, transporto priemonės savininkų privalomojo civilinės atsakomybės draudimo bei techninės apžiūros talono, todėl jam buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Aktorius teismo posėdžio metu savo kaltę pripažino, nurodė, kad iš tikrųjų jis pats vairavo transporto priemonę ir pareigūnams pareikalavus atsisakė pasitikrinti neblaivumą, dėl padarytų pažeidimų nuoširdžiai gailisi.

Jis paaiškino, kad sėdo už vairo, nes nesijautė tiek apsvaigęs, kad būtų pavojingas visuomenei, be to, automobilį norėjo tik patraukti iš vienos vietos į kitą, o ne kažkur važiuoti. Prašė skirti švelniausią nuobaudą, pateikė raštus iš darboviečių, patvirtinančius, kad teisė vairuoti transporto priemones reikalinga darbo funkcijoms atlikti, nurodė, kad per 25 vairavimo metus nėra baustas už kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Teismo nutarimą R. Rudokas dar gali apskųsti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder