Klaipėdos paauglės sužvėrėjo: aukos plėšiamos su peiliais

Klaipėdos paauglės sužvėrėjo: aukos plėšiamos su peiliais

Uostamiestyje - tikras merginų smurto protrūkis. Paauglės ir užpuola savo bendraamžes ginkluotos peiliais, ir puola vyresnes moteris.

Ketvirtadienį viena klaipėdietė policijai pranešė, kad vakare, prie Taikos pr. 9 namo, mergina, panaudojusi smurtą ir grasindama peiliu, iš jos 15-metės dukters atėmė mobilųjį telefoną.

Policija pradėjo įtariamosios - jiems dėl panašių nusikaltimų jau gerai žinomos Kretingalės seniūnijos gyventojos Laimos S. (gim. 1993 m.) paiešką.

Taip pat ketvirtadienio vakarą nuo jaunų merginų nukentėjo ir 33 metų klaipėdietė. Ji pranešė buvusi užpulta Smiltelės gatvėje. 4 paauglės stvėrė ją už plaukų iš ausų išplėšė auksinius auskarus. Žala - 350 litų.

 

Įtariamosios nesulaikytos.

Plėšia praeivius ir jaunuoliai. Ketvirtadienio vakarą prie Debreceno g. 53 namo būrys vaikinų užpuolė, sumušė ir apiplėšė 36 metų klaipėdietį. Paaugliai iš jo atėmė piniginę, kurioje buvo 1 800 litų.

Policijos patruliai sulaikė įtariamuosius - Eriką Ch. (gim. 1993 m.), Edgarą B. (gim. 1991 m.) bei Darių K. (gim. 1994 m.). Pastarasis uždarytas į areštinę, kiti po apklausos paleisti.

Visa trijulė policijos pareigūnams taip pat jau žinoma iš anksčiau.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder