Klaipėdos apskrityje netrūko apsvaigusių vairuotojų

Klaipėdos apskrityje netrūko apsvaigusių vairuotojų

Praėjusį savaitgalį, rugpjūčio 19-21 dienomis, policijos pareigūnai šalies keliuose tikrino transporto priemonių vairuotojų blaivumą, daugiausiai prasižengusiųjų nustatyta Klaipėdos apskrityje.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad reidų metu iš viso patikrintas 6 991 transporto priemonės vairuotojų blaivumas.

Išaiškinti 127 neblaivūs vairuotojai: lengvas girtumo laipsnis nustatytas 67 vairuotojams, vidutinis - 38 ir sunkus girtumo laipsnis - 22 vairuotojams.

88 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. 6 vairuotojai patikrinti, įtarus, kad jie gali būti apsvaigę nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų: 1 jų buvo apsvaigęs Pakruojo rajone, kitas - Plungės rajone.

Daugiausia neblaivių vairuotojų išaiškinta Klaipėdos apskrityje - 30. 15 iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 9 - vidutinis, 6 - sunkus girtumas, pagal šį rodiklį Klaipėdos apskritis taip pat buvo neparalenkiama.

Vilniaus apskrityje - 19 neblaivių vairuotojų, Šiaulių - 14, Kauno ir Panevėžio - po 13, Marijampolės - 12, Utenos - 11, Alytaus ir Telšių - po 6, Tauragės apskrityje - 3 neblaivūs vairuotojai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder