Klaipėdoje dingo rusų laivo bocmanas

Klaipėdoje dingo rusų laivo bocmanas

Iš Klaipėdos uoste prisišvartavusio laivo, plaukiančiojo su Rusijos vėliava, prieš dvi savaites išėjo ir iki šiol negrįžo jame dirbantis jūrininkas. Policija pakelbė jo piaiešką.

Pranešama, kad Rusijos pilietis Aleksejus Slepovas (Aleksej Slepov, gim. 1947 m.) iš laivo "Atlantiro", esančio UAB "Memelio uostas" teritorijoje, dingo kovo 8-ąją po pietų. Laivas į Klaipėdą atpaukė kovo 7-ąją.

Bocmanas  A. Slepovas yra apie 165 cm ūgio, tądien jis buvo apsirengęs tamsios spalvos megztiniu, mėlynomis kelnėmis su atšvaitais, avėjo darbinius aulinius batus.

Žmones, ką nors žinančius apie dingusįjį, Klaipėdos policija prašo apie tai pranešti telefono numeriais (8-46) 354 164 arba 112.

Pareigūnai taip pat ieško dingusio be žinios Nerijaus Niparavičiaus (gim. 1986 m.), kuris 2011-ųjų spalį išvyko dirbti į Angliją, Bostono miestą ir dingo be žinios. Vyras yra apie 168 cm ūgio, jo veidas apvalus, kakta aukšta, akys apvalios didelės, mėlynos, plaukai trumpi, juodi.

Nerijus Niparavičius.

Nuo praėjusių metų birželio vidurio nerandama ir klaipėdietis Valentinas Pastuchovas (Valentin Pastuchov, gim. 1933 m.). Reikjaviko gatvės 9 name gyvenęs vyras yra apie 170 cm ūgio, liesas, jo akys žalsvos, plaukai šviesūs žilstelėję, su šviesias žilstelėjusiais ūsais ir barzdele.

Valentinas Pastuchovas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder