Kaune apiplėštas gėlių salonas ir sumuštas floristas Antanas Mažonas

Kaune apiplėštas gėlių salonas ir sumuštas floristas Antanas Mažonas

Šeštadienio vakarą Kaune apiplėštas gėlių salonas "Ant ribos" ir sumuštas jame dirbęs žymus floristas Antanas Mažonas.

Apie 18.00 val. į Putvinskio gatvėje esantį saloną užėję du kaukėti vyriškiai A. Mažonui papurškė į veidą dujų. Tuomet jį sumušę iš kasos aparato pagrobė apie 2 tūkst. 300 litų.

"Anksčiau plėšikus su kaukėmis esu matęs tik filmuose. Po įvykio širdyje pasidžiaugiau, kad dabar - išvystytos technikos laikai ir grynųjų kasose būna vis mažiau", - pozityvią apiplėšimo pusę įžvelgė A. Mažonas. - Žinoma, įvykis turėjo ir kitų "pliusų" - nors sumos, regis, ir nedidelės, vis tiek svarbiausia tai, kad darbuotojų ir klientų saugumui užtikrinti salone bus diegiamos modernios apsaugos sistemos".

Nukentėjusysis dėl nosies lūžio, veido sumušimo ir patirto šoko gydomas ambulatoriškai.

Ši savaitė floristui buvo ypatinga. Visuomenėje vis dažniau imama kalbėti apie išskirtinį jo požiūrį į gėles, bendradarbiavimą su garsiausiais šalies renginių organizatoriais, stambiausiais visuomeniniais projektais, žinomiausiais stilistais bei dizaineriais. "Ant ribos" kolektyvas buvo itin pagirtas už gebėjimą savitai pateikti garsaus juvelyro Tauro Blaževičiaus darbus, pristatytus ketvirtadienį vakare svetingumo namuose "Monte Pacis" atidarytoje porodoje.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder