„Kamuolinių“ gaujos nariais prisistatę vyrai sužalojo pareigūnus

„Kamuolinių“ gaujos nariais prisistatę vyrai sužalojo pareigūnus

Kauno policininkai vyko į Šilainių barą, kuriame girti klientai susipyko su apsaugininkais. Vykstant į nurodytą vietą pareigūnai buvo informuoti, kad vienas iš konflikto dalyvių gali būti ginkluotas. Informacija pasitvirtino, skelbia 15min.lt.

Į Baltų prospekte esantį barą iškviestiems pareigūnams buvo nurodyta, kad ten esantys asmenys ne tik triukšmauja, bet vienas iš jų yra ginkluotas.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, penki asmenys triukšmavo, keikėsi bei sulaikymo metu pasipriešino, todėl pareigūnai panaudojo kovinių imtynių veiksmus ir specialiąsias priemones.

Įtariamieji M.S. (gim. 1989 m.) ir E.K. (gim. 1979 m.) apklausti, o G.C. (gim. 1982 m.), M.C. (gim. 1979 m.) ir E.R. (gim. 1986 m.) uždaryti į areštinę.

E.K. nustatytas 1,68 promilės girtumas, G.C. nustatytas 3,87 promilės girtumas, M.C. nustatytas 5,01 promilės girtumas, E.R. nustatytas 2,26 promilės girtumas.

Pas E.R. taip pat rastas ir paimtas dujinis pistoletas

Įvykio metu sužaloti tarnybos metu uniformuoti Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės patruliai, kurie, suteikus medicinos pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Policijos departamentas praneša, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder