Jūros tiltu važinėta lyg keliu

Jūros tiltu važinėta lyg keliu

Sekmadienio naktį jūros tiltą Palangoje talžė ne tik uraganas Feliksas bei jo genamos Baltijos bangos, bet ir ant jo lengvuoju automobiliu užvažiavusi bei medinius turėklus apgadinusi girta arba nežinia nuo ko apsvaigusi mergina.

Incidentas ant garsiojo kurorto jūros tilto įvyko naktį, apie 3 val. Jį matė ne tik tuo metu ten buvę žvejai, bet ir pasižiūrėti siaučiančio uragano Felikso nepatingėję ateiti palangiškiai bei miesto svečiai. Nuo J.Basanavičiaus gatvės atlėkęs ir net nestabtelėjęs „Peugeot“ nuvažiavo beveik iki tilto posūkio ir sustojo tik atsitrenkęs į medinius turėklus. Kairės pusės priekinis automobilio ratas nuvažiavo nuo tilto. Nedidelę mašiną ant jo užkėlė subėgę žvejai. Per kilusį konfliktą pastarieji ne tik neleido įvykio liudytojams sulaikyti akivaizdžiai apsvaigusios vairuotojos, bet net ir patys nuvairavo automobilį nuo tilto.

Įdienojus Palangos policija nustatė automobilio savininką. Nors liudytojai tvirtina, kad vairavo daug vyresnė mergina, kaltę dėl įvykio prisiėmė devyniolikmetė vilnietė. Jai ir gresia atsakomybė už pasišalinimą iš avarijos vietos. Taip pat teks atlyginti už sugadintą tiltą Palangos miesto savivaldybei padarytus nuostolius.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder