Įtariamajam devyniolikmetės nužudymu patikslinti įtarimai ir skirtas trijų mėnesių suėmimas

Įtariamajam devyniolikmetės nužudymu patikslinti įtarimai ir skirtas trijų mėnesių suėmimas

Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai patikslino įtarimus alytiškiui, kuris buvo sulaikytas tiriant 19-metės nužudymą.

Jam trečiadienį pateikti įtarimai dėl neteisėto laisvės atėmimo, išžaginimo ir nužudymo.

Alytaus rajono apylinkės teismas patenkino prokuroro prašymą įtariamajam skirti griežčiausią iš galimų kardomąją priemonę - suėmimą 3 mėnesiams.

Gegužės viduryje Varėnoje be žinios dingusi Sandra Naujūnaitė rasta negyva birželio 11 dieną.

Merginos kūnas rastas netoli Senųjų Trakų. Jį pareigūnams pavyko aptikti po to, kai buvo sulaikytas įtariamas Alytaus gyventojas. Jis pats parodė pareigūnams vietą, kurioje buvo devyniolikmetės palaikai.

20-metis vaikinas buvo sulaikytas birželio 10-osios vakarą, o vietą, kur buvo kūnas, pareigūnams jis parodė birželio 11-osios naktį. Merginos palaikai buvo išniekinti ir užkasti.

Mergina gegužės 18-ąją, apie 20 val., išėjo pabėgioti. Ji turėjo telefoną ir ausines. Apie 21 val. paskambinusi tėvui pasakė, jog grįš po 10 minučių. Bet kai dukra nepasirodė namuose ir 22 val., sunerimusi paskambino mama. Mergina neatsiliepė ir daugiau su ja nepavyko susisiekti.

Šeima kreipėsi į policiją. Pareigūnai nustatė, iš kur mergina paskutinį kartą skambino telefonu, bet po to jis nustojo veikti.

Per paiešką, kurioje dalyvavo ir kinologas su pėdsekiu šunimi, netoli kelio Senoji Varėna-Nedzingė, maždaug už 500-800 metrų nuo Senosios Varėnos, pavyko aptikti įtartino automobilio padangų žymes, nuorūkas, rastas nuplėštas merginos laikrodis, tempimo žymės.

Pažįstama moteris matė keliu bėgančią Sandrą ir tuo metu netoliese važinėjantį raudonos spalvos "Volkswagen Golf II".

Už šias nusikalstamas Baudžiamajame kodekse numatyta griežčiausia bausmė - laisvės atėmimas iki 15 metų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder