Išsisukti nepavyko

Išsisukti nepavyko

Prieš porą metų automobiliu mirtinai per perėją einančią moterį sužalojęs ir iš avarijos vietos pasprukęs 58-erių Aleksandras Zabolotnas bando išsisukinėti nuo atsakomybės už vėliau padarytus pažeidimus. Teismui jis skundėsi, jog neva neteisingai buvo nubaustas dėl to, jog pernai vasarą vairavo neblaivus.

Klaipėdos apygardos teismas netenkino A. Zabolotno skundo dėl apylinkės teismo sprendimo skirti jam 723 eurų baudą bei pustrejų metų laikotarpiui atimti vairuotojo pažymėjimą.

Pernai rugpjūčio 23-iosios vidurdienį vyras ne tik vairavo automobilį, nors neturėjo teisės to daryti, bet dar ir buvo girtas - pričiuptas Raseinių gatvėje "įpūtė" 1,64 prom. Teisme A. Zabolotnas aiškino, jog vairavo ne jis, tačiau liudytojų parodymų ir vaizdo medžiagos pakako nustatyti, kad buvo atvirkščiai.

Apeliaciniame skunde A. Zabolotnas aiškino, jog teismas neobjektyviai ir nevisapusiškai išnagrinėjo bylos medžiagą - esą viskas paremta tik vieno liudytojo teiginiais. Visgi šie argumentai apygardos teismui nepasirodė įtikinami, tad žemesnės instancijos teismo priimtas nuosprendis buvo paliktas nepakeistas. Tai - neskundžiama nutartis.

Panašu, jog skųsdamas ankstesnes nutartis A. Zabolotnas bando išsisukti nuo realios laisvės atėmimo bausmės. Klaipėdos apygardos teismas netrukus skelbs sprendimą, ar A. Zabolotnui teisingai buvo panaikintas dvejų metų laisvės atėmimo bausmės vykdymo atidėjimas ir paskirta reali laisvės atėmimo bausmė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder