Internete pasirodė motociklininko žūties video

Internete pasirodė motociklininko žūties video

Trečiadienį, Klaipėdos rajone, Gargžduose, Gamyklos gatvėje, įvyko auto įvykis, kurio metu susidūrė motociklas ir sunkvežimis. Po avarijos nuvežtas į ligoninę motociklo vairuotojas joje mirė. Ketvirtadienio rytą internete pasirodė automobiline kamera užfiksuoti šio tragiško įvykio kadrai.

(Perspėjimas! Filmuotoje medžiagoje yra vartojami necenzūriniai žodžiai, nerekomenduojama žiūrėti silpnų nervų asmenims bei vaikams)

Youtube.com vartotojo "MrJuozas" video. 

Savivarčio "Kamaz" vairuotojas Giedrius D., gimęs 1969 metais, jau buvo pasukęs į įmonės teritoriją, kuomet staiga susidūrė su jį lenkusiu motociklu.

Nors 1977 metais gimęs motociklininkas Ramūnas V. bandė stabdyti guldydamas motociklą ant asfalto, avarijos išvengti nepavyko. Motociklininkas buvo su šalmu ir po įvykio sąmonės neprarado. Jis skubiai išvežtas į ligoninę ir paguldytas į reanimacijos skyrių, tačiau medikams jo išgelbėti nepavyko.

Avarijos aplinkybės tiramos, policijos suvestinėje teigiama, kad įvykio kaltininkas gali būti motociklą vairavęs vyras.

Klaipėdos apskrityje tai buvo pirmoji avarija šiais metais, į kurią pateko motociklininkas. Gali būti, kad vyriškis motociklą įsigijo neseniai - transporto priemonė buvo su tranzitiniais numeriais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder