Ieškoma pradingusių trijų klaipėdiečių

Ieškoma pradingusių trijų klaipėdiečių

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusių be žinios asmenų ir tikisi visuomenės pagalbos.

Giminaičių teigimu, 1950 m. gimusi Taikos prospekto gyventoja Regina Zobielaitė (kairėje), kuri serga psichine liga, iš namų išėjo lapkričio 23-ąją ir negrįžo. Moteris yra apkūni, apie 162 cm ūgio, akys žalsvos, plaukai juodi, iki pečių. Buvo apsirengusi rusvos spalvos striuke. R. Zobielaitė sunkiai vaikšto.

Spalio pabaigoje dingo taip pat psichine liga sergantis I. Simonaitytės gatvės gyventojas Igor Jefimov (viduryje). Jis iš pažiūros yra apie 32 metų (gim. 1980 m.), apie 178 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, veidas ovalus, kakta aukšta, akys rudos, nosis didelė. Nugaros srityje per vidurį yra apvalus išsikišęs rudas apgamas, ant rankų riešų bei kaklo likę randai nuo įpjovimų peiliu. Buvo apsirengęs pūsta, pilka striuke su gobtuvu, mėlynos spalvos džinsais, avėjo juodus batelius.

Nuo 2007-ųjų balandžio nėra žinių ir apie klaipėdietį Vaidą Mazrimą (dešinėje). 1974 m. gimęs vyras yra apie 175 cm ūgio, liesas, akys rudos, nosis didelė, plaukai juodi ir trumpai kirpti arba galva nuskusta plikai. Vyras ant kairiojo peties turi tatuiruotą, kurioje pavaizduuotas velnias.

Apie dingusius asmenis informacijos suteikti galinčius žmones policija prašo paskambinti telefonais (8-46) 354 164 arba 112.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder