Grafičiais išdarkytas renovuojamas namas

Grafičiais išdarkytas renovuojamas namas

Renovuojamo Kretingos gatvės 48-ojo namo administratoriai, darbų rangovai ir gyventojai šokiruoti - vieną naktį pastebėta grafičiais ištepta pastato siena. Dėl šio nusikaltimo kreiptasi į policiją, o sugadintos pastato dalies perdažymas kainuos tūkstančius.

UAB "Paslauga būstui" direktorė Regina Uznienė teigia, jog pamačiusi namą bjaurojančius piešinius ir užrašus buvo sukrėsta.

"Tai - nesuprantamas vandalizmas. Pasidarė graudu, nemaniau, kad žmonės tokie nesupratingi, neturintys sąmoningumo", - apgailestavo įmonės vadovė.

Ji pridūrė, kad į nusikaltimą reaguota operatyviai. "Jau rytą rangovai paskambino mums bei apie susidariusią situaciją pranešė policijai", - sakė R. Uznienė.

Renovaciją vykdančiai bendrovei "Parama" teks perdažyti net 40 kv. metrų beveik baigto renovuoti pastato sienos. Įmonės direktorius Saulius Prikockis tikina, kad gyventojams papildomai mokėti nereikės: "Arba kreipsimės į draudimo kompaniją, arba bus rastas nusikaltimą padaręs žmogus ir žalą atlygins jis."

Pagal Administracinių teisės pažeidimų kodekso 161 straipsnį, miestų ir gyvenamųjų vietovių statinių tinkamos priežiūros taisyklių nesilaikymas užtraukia įspėjimą arba baudą iki 579 eurų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder