GMP įkrito į smegduobę

GMP įkrito į smegduobę

Sunegalavusį vyrą iš Smiltynės į uostamiesčio ligoninę vežusiai greitosios medicininės pagalbos brigadai pačiai prireikė gelbėtojų pagalbos. Medikų automobilis įkrito į smegduobę.

Klaipėdos ugniagesiai pranešimą apie kitame Kuršių marių krante įklimpusį ligonį vežusį greitosios medicininės pagalbos (GMP) automobilį gavo vakar, apie 10.30 val.

Skubiai keltu persikėlus į Smiltynę ir nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad GMP automobilis prie jachtklubo krantinės įkrito smegduobę, iš kurios savo jėgomis išvažiuoti nebegalėjo. Jis ištrauktas panaudojus automobilinę gervę.

GMP iškvietė prie jachtklubo žvejoję asmenys, pamatę, kad šalia jų buvusiam žvejui staiga pasidarė labai bloga ir jis parkrito ant žemės.

Siekiant kuo greičiau suteikti pagalbą, pensijinio amžiaus vyras perduotas kitai GMP brigadai, kuri jį ir pristatė į ligoninę.

Paaiškėjo, kad žvejys greičiausiai patyrė epilepsijos priepuolį.

Pasak liudytojų, labai pasisekė, kad ant betoninės krantinės sėdėjęs vyras sunegalavus sveikatai nukrito ant žemės, o ne į vandenį, kuriame galėjo nuskęsti.

Minėta smegduobė prie nesenai rekonstruoto Smiltynės jachtklubo krantinės atsivėrė prieš kelias dienas.

Tačiau jų šioje vietoje yra kelios. Kai kurios atsirado net prieš kelis metus.

Ugniagesiai pavojingą vietą aptvėrė "Stop" juosta ir apie ją informavo Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos bei civilinės saugos specialistus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder