Girti uostamiesčio pareigūnai siautėjo naktiniame bare

Girti uostamiesčio pareigūnai siautėjo naktiniame bare

Policijos departamentas informuoja, kad spalio 21 d. apie 0 val. 11 min. Klaipėdoje, Jūreivių gatvėje, naktiniame bare, ne tarnybos metu neuniformuoti neblaivūs Klaipėdos apskr. VPK Klaipėdos m. PK Kriminalinės policijos skyriaus 2-ojo poskyrio tyrėjas A.L. (gimęs 1975 m., 1,82 prom. alkoholio) ir vyresnysis tyrėjas Ž.L. (gimęs 1978 m., 1,39 prom. alkoholio) pažeidinėjo viešąją tvarką.

Jie prašė baro savininko parodyti asmens dokumentus ir baro licenciją, stumdė klientus, privertė užrakinti barą ir eiti su jais, išstūmė klientus, sėdinčius bare, į lauką.

Kriminalistai konfliktavo su atvykusiais policijos pareigūnais, o pristačius į komisariatą A. L. trenkė alkūne į krūtinę tarnybos metu uniformuotam Klaipėdos apskr. VPK Kelių policijos biuro Kelių patrulių kuopos 2-ojo būrio patruliui, kuris dėl krūtinės sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Policijos pareigūnams atvykus raminti neblaivių kolegų, pastarieji įžeidinėjo juos, rodė savo tarnybinius pažymėjimus, sulaikomi pareigūnams grasino visa kriminaline policija bei atleisti patrulius iš tarnybos.

A.L., būdamas sulaikymo patalpose, bandė iš jų pasišalinti. Įtariamieji apklausti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d. (viešosios tvarkos pažeidimas).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder