Girtas šimtadienis baigėsi reanimacijoje

Girtas šimtadienis baigėsi reanimacijoje

Nors kiekvienais metais artėjant abiturientų šimtadieniui ne tik pedagogai, bet ir pareigūnai perspėja moksleivius per šią jaunatviško siautulio šventę nepamesti galvos, tai padaryti pavyksta ne visiems.

Pirmąja šių metų šimtadienio auka vakar tapo vienas uostamiesčio moksleivis. Apie jam suteiktą pagalbą naktį policininkams pranešė medikai. Jų teigimu, apie 0.15 val. greitosios medicininės pagalbos brigada sulaukė iškvietimo į vieną pačiame Klaipėdos centre įsikūrusį viešbutį.

Atskubėję medikai jame rado visiškai girtą 17-metį. Klaipėdietis pristatytas į Vaikų ligoninę ir paguldytas į Reanimacijos skyrių. Jam diagnozuotas apsinuodijimas alkoholiu.

Pasak Klaipėdos apskrities VPK atstovo spaudai Albino Strumylos, moksleivių apsinuodijimas alkoholiu nėra labai retas reiškinys. „Nemanau, kad ir minėtu atveju nepilnamečiai naktį vieni viešbutyje šventė šimtadienį. Todėl reikėtų paklausti kartu buvusių suaugusiųjų, iš kur jie gavo alkoholio ir ar tikrai niekas nematė, kaip jis buvo vartojamas. O gal tai daryta suaugusiesiems pritariant ar bent jau nedraudžiant?“ - klausė A.Strumyla.

Vakar vakare ir šiąnakt šimtadienį minėjo ne vienos šalies mokyklos abiturientai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder