Girta moteris pyktį liejo smurtu ir ugnimi

Girta moteris pyktį liejo smurtu ir ugnimi

Viešnagė pas pažįstamus Šiaulių rajono Kuršėnų mieste vienai kuršėniškių sutuoktinių porai įsimins ilgam – įkaušusi moteris sumušė apgirtusį savo vyrą, o parėjusi namo padegė kieme stovėjusį vyro automobilį.

37 metų kuršėniškė svečiuose siautėti pradėjo trečiadienio vakare, apie 19.30 val. Girta moteris apkūlė vienmetį sutuoktinį, po to parėjo į namus, kur degiu skysčiu apipylė ir padegė vyro automobilį „Audi 100“. Gaisrą užgesino atskubėję ugniagesiai gelbėtojai.

Iškviesti policijos pareigūnai patrakėlę sulaikė ir uždarė į areštinę. Jai nustatytas 2,41 promilės girtumas. Nuo žmonos nukentėjusiam vyrui pareigūnai nustatė 2,52 promilių girtumą. Pirminiais duomenimis, tai, kaip motina mušė tėvą, ir kaip padegė automobilį, matė 5 metukų poros sūnus. Jis paliktas prižiūrėti 17 metų seseriai.

Sulaikytos kuršėniškės atžvilgiu pradėti net du ikiteisminiai tyrimai. Jai teks atsakyti ir už šeimos nariui sukeltą fizinį skausmą, ir už turto sunaikinimą visuotinai pavojingu būdu. Didžiausia moteriai gresianti bausmė – laisvės atėmimas iki 5 metų.

Moters sumuštas vyras į medikus nesikreipė. Liepsnos suniokotas 1993 metų laidos jo automobilis – nedraustas, padaryta žala tikslinama.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder