Garliava: tyrimai perduoti Panevėžio prokurorams

Garliava: tyrimai perduoti Panevėžio prokurorams

Generalinė prokuratūra išnagrinėjo ikiteisminių tyrimų medžiagą dėl trukdymo vykdyti teismo sprendimą ir perduoti Laimutės Stankūnaitės dukrą motinai ir dvi bylas, pradėtas Kauno miesto apylinkės prokurorų, tolesniam tyrimui perduoda Panevėžio apygardos prokuratūrai.

Tokiu sprendimu siekiama užtikrinti, kad ypatingą visuomeninę reikšmę turinti galimai nusikalstama veika būtų ištirta kuo greičiau ir išsamiau, teigiama antradienį išplatintame Generalinės prokuratūros pranešime.

Panevėžio prokurorai tęs ikiteisminį tyrimą, pradėtą kovo 23-iąją dėl galimo trukdymo antstoliui vykdyti teismo sprendimą ir dėl grasinimo valstybės tarnautojui.

Panevėžio apygardos prokuratūrai perduotas ir tą pačią dieną pradėtas kitas ikiteisminis tyrimas dėl galimo valstybės tarnautojų piktnaudžiavimo vykdant Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimą.

Kedžių istorija pasiekė kulminaciją, kai pareigūnai ir socialiniai darbuotojai nesugebėjo įvykdyti teismo sprendimo ir grąžinti mergaitės jos mamai L. Stankūnaitei.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder