Gargžduose sulaikyti du cigaretes krovę vyrai

Gargžduose sulaikyti du cigaretes krovę vyrai

Gargžduose pasieniečiai sulaikė vietos gyventoją ir vilnietį, kurie iš automobilio į pagalbinį pastatą krovė kontrabandinius rūkalus. Kratos metu pas Gargždų gyventoją dar aptikta 28 tūkst. JAV dolerių.

Ketvirtadienį juos sulaikė Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties užkardos bei Klaipėdos kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai.

Sulaikymo metu nuosavo namo kieme 26-erių gargždiškis ir 41-erių vilnietis iš kitam asmeniui priklausančio automobilio "Mercedes Benz ML270" į pagalbinį pastatą nešė ir krovė rūkalų dėžes.

VSAT pareigūnai automobilio bagažinėje aptiko 2 tūkst. pakelių cigarečių. Pagalbiniame namo pastate jau buvo sudėti dar 2 tūkst. pakelių rūkalų.

Pasieniečiai patikrino ir prie namo stovėjusį automobilį BMW 745, priklausantį vienam iš sulaikytųjų. Bagažinėje pareigūnai rado dar 1500 pakelių cigarečių.

Visi 5500 pakelių paženklinti baltarusiškomis banderolėmis.

Pareigūnai atliko ir asmens kratą, kurios metu pas gargždiškį buvo rasta 28 100 JAV dolerių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaikytuosius VSAT pareigūnai uždarė į areštinę. Jiems gresia bauda arba laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder