Gabrielės Žebrovskytės nužudymą tiriantys Vokietijos pareigūnai pasistūmėjo į priekį

Gabrielės Žebrovskytės nužudymą tiriantys Vokietijos pareigūnai pasistūmėjo į priekį

Išsiaiškinta, kad žudikas jau yra ieškomas už ankstesnį užpuolimą, kurio auka liko gyva ir pateikė policijai žudiko aprašymą, praneša bild.de.

Pasak Manheimo policijos atstovo Martino Bollo, Gabrielės žudikas rugpjūčio pradžioje užpuolė 48 metų moterį Reino krašto-Pfalco žemėje, pietvakarių Vokietijoje. Užpuolikas moteriai sudavė per galvą, tačiau ji neprarado sąmonės ir grūmėsi su juo. Šis pabėgo pagriebęs jos rankinę, telefoną ir piniginę, bet palikęs moterį gyvą, nors ir sunkiai sužeistą, rašo 15min.lt.

Abiejose nusikaltimo vietose pareigūnai rado nusikaltėlio DNR pavyzdžių, kurie ir leido susieti studentės iš Lietuvos žudiką su ankstesniu užpuolimu.

Pasak M.Bollo, nusikaltėlis yra maždaug 30 metų vyras, 180 cm ūgio, stiprus, bet ne raumeningas, tvarkingos išvaizdos. Pirmajai jo aukai ypač įsiminė jo trumpi tamsūs plaukai ir mėlynas kombinezonas.

Pasak 48 metų užpultosios, vyras kalbėjo vokiškai ir užsienio kalba. Policijos atstovo M.Bollo teigimu, jis gali būti atvykėlis iš Vidurio ir Rytų Europos.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder