Elnio sunkiai sužalotas garsus Kauno kardiochirurgas prof. Rimantas Benetis sveiksta po operacijos

Elnio sunkiai sužalotas garsus Kauno kardiochirurgas prof. Rimantas Benetis sveiksta po operacijos

Labai sunkius sužalojimus elnyne sekmadienį patyrusio ir tuoj po to Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikose operuoto šios gydymo įstaigos vieno iš padalinių vadovo, garsaus kardiochirurgo, profesoriaus Rimanto Benečio būklė pirmadienio popietę buvo stabili. Profesorius sveiksta po operacijos, bendrauja su kolegomis ir artimaisiais.

Anot Kauno klinikų atstovės spaudai Eglės Žemaitienės, 54-erių metų kardiochirurgui buvo diagnozuota daugybė elnio padarytų sužalojimų, kai kurie iš jų - sunkūs. Todėl prof. R. Benetį, kuris greta savo profesinės veiklos, nuo 2006-ųjų vadovauja Lietuvos medžiotojų ir žvejų draugijai, kolegoms teko skubiai operuoti.

Oficialiai nepatvirtintomis Eltos žiniomis, tokiomis pačiomis aplinkybėmis sekmadienį elnių aptvare nukentėjo ir prof. R. Benečio žmona, tačiau jos patirti sužalojimai leido moteriai po medikų apžiūros klinikose išvykti į namus.

Profesorius R.Benetis Kauno klinikų kardiochirurgijos klinikoje dirba nuo 1995 metų. Garsus kardiochirurgas, biomedicinos mokslų daktaras yra atlikęs ne vieną unikalią širdies operaciją. Ilgą laiką jis stažavo užsienyje. Šiuo metu yra Kauno klinikų Širdies, krūtinės ir kraujagyslių chirurgijos klinikos vadovas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder