Ekstazio platintojai atiduoti teismui

Ekstazio platintojai atiduoti teismui

Klaipėdos policijos kriminalistai ir prokurorai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl ekstazio (MDMA) platinimo labai dideliais kiekiais.

Nuo sausio iki balandžio uostamiesčio pareigūnai atliko sėkmingą operaciją ir sulaikė narkotines bei psichotropines medžiagas platinusius asmenis. Du iš keturių asmenų kaltinami narkotikus platinę labai dideliais kiekiais.

Šių metų pradžioje pas anksčiau neteistą klaipėdietį policijos tyrėjai rado nedidelį kiekį kanapių. Įtariamasis buvo pakartotinai sulaikytas balandį, mat pas jį buvo aptikta metamfetamino. Panašiu metu teisėsaugininkai atliko kratą pas anksčiau už kaimyno nužudymą ir viešosios tvarkos pažeidimą teistą Tauralaukio gyventoją. Jos būta sėkmingos - aptiktos 83 ekstazio tabletės.

Tą pačią dieną buvo sulaikytas ir su organizuotu nusikalstamumu siejamas, Lietuvoje, Danijoje bei Olandijoje už vagystes teistas klaipėdietis. Jo tėvui priklausančiame rūsyje aptikti labai dideli narkotikų kiekiai: apie 5~900 tablečių su psichotropine medžiaga - MDMA, ir 50 "markučių" su psichotropine medžiaga - LSD. Kvaišalų aptikta ir kaltinamojo namuose.

Minėti du asmenys iki šiol yra suimti. Jiems už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 15 metų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder