Du vienkiemio gyventojus nužudęs kaimynas laisvės neteko ilgam

Du vienkiemio gyventojus nužudęs kaimynas laisvės neteko ilgam

Už dviejų kupiškėnų - motinos ir sūnaus - nužudymą Kupiškio rajono Pajuodbalių kaimo gyventojui skirta devyniolikos metų laisvės atėmimo bausmė.

Prokuroras už labai sunkų nusikaltimą prašė teisiamajam skirti pačią griežčiausią bausmę - laisvės atėmimą iki gyvos galvos.

Nužudymu kaltinamas 26 metų N. R. neneigė savo kaltės.

Netoliese gyvenęs jaunas kaimynas N. R., dažnai užsukdavęs pasisvečiuoti pas retai iš namų kur išeinančius Nociūnų kaimo vienkiemio gyventojus - 82 metų šeimininkę ir jos 63 metų sūnų, prisipažino buvęs pas juos ir tą vasario 16 d., kai jie neteko gyvybių.

Jaunas vyriškis teisme aiškino, kad su vienkiemio gyventoju susipyko, nes buvo apkaltintas pavogęs striukę ir batus. N. R. tikino, kad pats šeimininkas buvo pasiūlęs jam persirengti, kai jis, pasiųstas atnešti išgertuvėms alaus ir cigarečių, pas juos sugrįžo permerktas lietaus. N. R. prisipažino, kad metaliniu laužtuvu, atsineštu pramušti ledą užšalusiame šulinyje, keliskart smogė, pasak jo, su kirvuku jį puolusiam vienkiemio šeimininkės sūnui, po to jo smūgių teko ir kambarį atėjusiai pačiai senyvai moteriškei.

Ikiteisminį tyrimą atliko Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kupiškio rajono tyrėjai, tyrimui vadovavo Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorai.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder