Du dviratininkai Klaipėdos centre nepasidalino tako

Du dviratininkai Klaipėdos centre nepasidalino tako

Nors neretai diskutuojama apie tai, kad Klaipėdos dviračių takais važinėti pavojinga dėl pėsčiųjų, visiškai nekreipiančių dėmesio į ženklus, nukentėti galima ir nuo kolegų dviratininkų.

Trečiadienį, apie 16 val., uostamiesčio centre, dviračių take ties Herkaus Manto gatvės 2-uoju namu, susidūrė du dviratininkai - 1966 metais gimęs A. B. ir 1975 metais gimęs N. D.

Incidento metu nukentėjo A. B. - jam diagnozuotas kaukolės pamato lūžimas. Beje, vyriškis buvo neblaivus. Nukentėjusysis gydomas ligoninėje.

Avarinių situacijų šioje vietoje kyla gana dažnai - čia dviračių takas yra gana siauras, taip pat, kaip ir pėstiesiems skirta šaligatvio dalis, tad erdvės neretai nepasidalinama taikiai. Be to, didesniu greičiu važinėjantys dviratininkai kartais nepristabdo prieš namo kampą, iš už kurio atvažiuoja kitas dviratis arba ateina pėsčiasis.

O Klaipėdos kelių policijos biuras ieško liudininkų, galinčių papasakoti dviratininkės partrenkimą Taikos prospekto ir Paryžiaus Komunos gatvės pėsčiųjų perėjoje. Čia dar rugsėjo 9 dieną, apie 17.45 val., automobilis "Fiat Brava" susidūrė su dviratininke.

Asmenys, matę šį įvykį ar turintys naudingos informacijos, prašomi atvykti į Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos biurą (Šermukšnių g. 10, 308 kab.) arba paskambinti tel. numeriu (8 46) 35 44 49.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder