Drąsiaus Kedžio dukrą motinai perduos antstolis

Drąsiaus Kedžio dukrą motinai perduos antstolis

Teismo vykdomasis raštas dėl mažametės Drąsiaus Kedžio dukros gyvenamosios vietos nustatymo ir dukters perdavimo jos motinai Laimutei Stankūnaitei pateiktas antstoliui, informuoja Antstolių rūmai.

Kėdainių rajono apylinkės teismas penktadienį paskelbė, kad L. Stankūnaitės ir dviejų žmonių nužudymu įtariamo velionio D. Kedžio dukra gyvens su mama, tačiau iki šiol mergaitė gyvena D. Kedžio sesers, Kauno apygardos teismo teisėjos Neringos Venckienės šeimoje.

Kėdainių rajono apylinkės teismo sprendimas bus vykdomas laikantis teismo sprendime nurodytų nuostatų dėl vaikų perdavimo išieškotojui.

Vykdymo proceso tikslas - teisėtomis priemonėmis tinkamai apginti išieškotojos interesus, nepažeidžiant kitų vykdymo proceso dalyvių teisių bei teisėtų interesų.

Visų besidominčiųjų procesu Lietuvos antstolių rūmai prašo gerbti mergaitės bei ją globojančių asmenų privatumą ir neviešinti su sprendimo vykdymu susijusių aplinkybių be proceso šalių sutikimo.

Pernai gegužę taip pat buvo nuspręsta, kad mergaitę motinai perduos antstolis, tačiau D. Kedžio šalininkai į Kedžių namus atvykusiam antstoliui Marekui Petrovskiui užkirto kelią.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder