Cigaretes slėpė net variklio skyriuje

Cigaretes slėpė net variklio skyriuje

Savaitės viduryje, balandžio 17 d., Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai pasienyje su Rusija sulaikė Rusijos piliečio vairuojamą automobilį, kuriame kaimyninės šalies gyventojas neteisėtai gabeno kontrabandinius rūkalus, vertinamus daugiau nei 5 tūkst. litų.

Iš Rusijos Federacijos Kaliningrado srities Rusijos piliečio R. A. vairuojamas lengvasis automobilis "Renault Megane Scenic" į Panemunės kelio postą atvyko apie 5 val. ryte. Vairuotojas muitinės pareigūnus informavo, kad gabena leistiną prekių kiekį. Tačiau detalaus transporto priemonės tikrinimo metu paaiškėjo, kad Kaliningrado srities gyventojas pareigūnams sakė netiesą: automobilio salone po priekine panele, automobilio durelėse po apdailomis, bagažinėje po apdailomis ir variklio skyriuje prie priekinio stiklo po apdaila pareigūnai aptiko paslėptų cigarečių su rusiško pavyzdžio banderolėmis. Iš viso pareigūnai surado 750 pakelių cigarečių "Viceroy Red", paženklintų rusiškomis banderolėmis.

Automobilis ir neteisėtai gabenti tabako gaminiai – sulaikyti. R. A. surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Už šį pažeidimą jam gresia bauda nuo 5 iki 10 tūkst. litų su cigarečių ir transporto priemonės konfiskavimu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder