Buvusio seimūno draugė pritrūko pinigų

Buvusio seimūno draugė pritrūko pinigų

Už nelegalų įdarbinimą kavinėje Palangoje nubausta buvusio Seimo nario Lino Karaliaus draugė Gintarė Gurevičiūtė neišgali susimokėti paskirtos baudos ir prašo, kad kai būtų leista kaltę išpirkti dalimis.

Praėjusią vasarą ant jūros kranto Palangoje esančioje kavinėje mokesčių inspektoriai nustatė, kad trys jos darbuotojai dirbo be darbo sutarties, o vadovei G. Gurevičiūtei surašė protokolą dėl nelegalaus darbo. Taip pat nesutapo kasos aparate laikomų ir į apskaitą įtrauktų pinigų suma.

Palangos miesto apylinkės teismas už šiuos pažeidimus G. Gurevičiūtei skyrė 3 tūkst. litų baudą, tačiau mergina nutartį apskundė ir jai pavyko pasiekti, jog byla būtų išnagrinėta iš naujo. Tačiau tai jai nuo nuobaudos išsisukti nepadėjo - vasarį paskelbta analogiška nutartis.

G.Gurevičiūtė ir vėl kreipėsi į aukštesnės instancijos - Klaipėdos apygardos - teismą, tačiau šįkart ji prašo leisti susimokėti paskirtą baudą dalimis. 3 tūkst. litų bauda - minimali sankcija už nelegalų įdarbinimą, įstatymai tokiu atveju pažeidėją leidžia nubausti iki 10 tūkst. litų.

Nors ir neišgali iš karto sumokėti paskirtos baudos, neatrodo, kad verslininkę G. Gurevičiūtę kamuotų nepritekliai - balandžio mėnesį ji sus savo draugu L. Karaliumi Vilniaus senamiestyje atidarė barą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder