Bronislavas Vyšniauskas pateko į avariją

Bronislavas Vyšniauskas pateko į avariją

Pirmadienį, apie 9 val. 45 min., Klaipėdos rajone nuo kelio nuslydo trys automobiliai. Incidento metu buvo sužeisti 4 žmonės - trys keleivinio maršrutinio taksi „Klaipėda-Kretinga“ keleivės bei lengvojo automobilio „Honda Civic“ vairuotojas.

Iš apvirtusio maršrutinio taksi „Mercedes Benz“ 12 keleivių ir vairuotojas išlipo per liuką stoge. Avarijos aplinkybes vairuotojai ir liudininkai pasakoja skirtingai.

Keleiviai išlipo pro mikroautobuso liuką. VE.lt skaitytojo nuotrauka iš įvykio vietos.

Keleivinis taksi ir visureigis „Toyota Land Cruizer“ važiavo nuo Kretingos Klaipėdos link. Tuo metu kelyje buvo sumėtytas automobilis „Honda Civic“, kuris šonu išlydo į priešingą eismo pusę, ir trenkėsi į mikroautobusą.

Susidūrus šiems dviems automobiliams, akimirksniu į lengvąjį automobilį įsirėžė visureigis „Toyota“, vairuojamas 66-erių metų Lietuvos sunkiosios atletikos rinktinės vyr. trenerio Broniaus Vyšniausko. Treneris paaiškino, kad jis priešingoje eismo pusėje atsidūrė norėdamas išvengti susidūrimo su nevaldomu automobiliu „Honda“. 

„Honda Civic“ vairuotojas Benas papasakojo, kad pamatęs iš posūkio atskriejantį visureigį „Toyota Land Cruizer“, kurio vairuotojas mirksėjo ilgomis šviesomis, išsigando,staigiai stabdė, mašiną sumėtė ir jis vairuotojo puse trenkėsi į keleivinį mikroautobusą.

„Hondos“ vairuotojo žodžius patvirtino ir automobilio „VW Passat“ vairuotojas, važiavęs paskui keleivinį mikroautobusą. 

Dėl šios avarijos Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder