Britų policija siūlo 60 tūkst. svarų sterlingų už informaciją apie žudiką

Britų policija siūlo 60 tūkst. svarų sterlingų už informaciją apie žudiką

Lietuvoje lankosi Jungtinės Karalystės pareigūnai, kurie ieško informacijos apie 2009 m. spalį Angliją sukrėtusį žiaurų nužudymą, kai savo namuose buvo kankintas ir nužudytas 50 metų vyras.

Žiauraus užpuolimo metu jis buvo surištas, kankintas ir subadytas peiliu.

Nusikaltimas įvykdytas Linkolnšyro apskrityje, mažame Laundo kaimelyje, netoli Bornė miesto. Šioje apskrityje gyvena ir dirba daug atvykėlių iš Lietuvos ir Lenkijos, todėl kriminalistai įtaria, kad įtariamasis gali būti iš Lietuvos arba Lenkijos.

Nužudytasis dirbo vietiniame prekybos centre ir turėjo smulkų sodininko verslą.

Policija nustatė, kad, praėjus trims dienoms po užpuolimo, iš aplinkiniuose miestuose esančių bankomatų buvo išimti pinigai, pasinaudojant nužudytojo banko kortelėmis.

Stebėjimo kameros užfiksavo įtariamąjį, kuris naudojosi kortelėmis.

Tirdami šį nusikaltimą, pareigūnai išleido daugiau nei milijoną svarų, apklausė apie 17 tūkst. liudytojų, surinko kitus reikšmingus įrodymus, sudarė įtariamojo fotorobotą.

Buvo sukurta speciali interneto svetainė lietuvių, lenkų, anglų ir rusų kalbomis, kurioje patalpinta visa su šiuo nusikaltimu susijusi informacija, buvo informuojama per BBC.

Už informaciją, kuri padėtų nustatyti įtariamąjį žudiką, pareigūnai siūlo 60 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų sterlingų atlygį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder