BMW vairuotojas sunkiai sužalojo motociklininką

BMW vairuotojas sunkiai sužalojo motociklininką

Antradienį, apie 16.30 val., Klaipėdoje, Minijos ir Varnėnų gatvių sankryžoje per automobilio „BMW – 530“ ir motociklo „Yamaha“ avariją sunkiai sužalotas motociklininkas.

Incidentas įvyko šviesoforo reguliuojamoje Minijos ir Varnėnų gatvių sankryžoje, kai automobilio „BMW – 530“ vairuotojas Donatas G., gim. 1982 m., atvažiavęs Agluonos gatve, kirto plačią sankryžą ir jos gale, ties Varnėnų gatvės pradžia susidūrė su iš dešinės pusės atvažiavusiu motociklu „Yamaha“, kurį vairavo Tomas Č., gim. 1979 m.

Po susidūrimo su motociklu „BMW“ pakeitė važiavimo kryptį, už keliasdešimties metrų perskrido žaliąja juostą, šaligatvį ir trenkėsi į automobilių stovėjimo aikštelėje stovintį automobilį „Volvo V40“, kuris buvo dar apsuktas ir įstumtas į šalia stovintį automobilį „Toyota Carina“, o BMW sustojo dar už keliolikos metrų nuo sustumtų mašinų.

Motociklininkas buvo skubiai išvežtas į ligoninę. Traumuotos jo kojos. Jis buvo sąmoningas.

Liudininkai teigė, kad BMW vairuotojas, net neslėpė, kad į sankryžą įvažiavo degant jau draudžiama m šviesoforo signalui. Dar ir paspaudė greičio pedalą, kad spėtų pravažiuoti sankryžą. Tuo metu motociklininkas irgi „šovė“ iš vietos Minijos gatvėje, kai lengvieji automobiliai tik ruošėsi pradėti judėti, užsidegus žaliam šviesoforo signalui.

Įvykį tiria Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai. Transporto priemonės išvežtos į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę, beje ten atsidūrė ir automobilis „Volvo“,mat per avariją išdužo jo langai, savininko rasti nepavyko, ir pareigūnai jo nepaliko be priežiūros. Išvežė į aikštelę.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder