Biržų centre nušautas su draugu ėjęs 17-metis

Biržų centre nušautas su draugu ėjęs 17-metis

Biržuose šeštadienio vakare nuaidėjo mirtini šūviai. Gatvėje prie dviejų septyniolikamečių automobiliu privažiavę jaunuoliai pareikalavo gultis ant žemės, o praeiviams nepaklusus - ėmė šaudyti. Vienam jaunuoliui pavyko pabėgti, o kitas buvo nušautas, praneša portalas lrytas.lt.

"Sekmadienio paryčiui Biržuose rastas nušautas septyniolikametis jaunuolis", - lrytas.lt patvirtino laikinai Biržų rajono policijos komisariatui vadovaujanti Viešosios policijos skyriaus viršininkė Aelita Janonienė. Jos teigimu, šis biržietis kartu su bendraamžiu draugu buvo apšaudytas apie 22 val.

Vaikinams einant Maironio gatve, prie jų privažiavo lengvasis automobilis, iš kurio ir buvo paleisti keli šūviai. Vienam jaunuoliui pavyko pabėgti, o 17-mečio D.N. kūnas su šautinėmis žaizdomis po kelių valandų buvo rastas gretimoje Vilniaus gatvėje.

Pasak A. Janonienės, sekmadienio rytą vienas įtariamasis buvo sulaikytas, dar vienam įtariamajam, policijai žinomam biržiečiui paskelbta paieška. Ginklas, iš kurio buvo šaudoma, kol kas nerastas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder