"Batman" skundžiasi teismui

"Batman" skundžiasi teismui

Veiklą sustabdžiusio naktinio baro "Batman" vadovybė nežada tyliai pasitraukti ir sako Klaipėdos miesto tarybos sprendimą apriboti šiame bare prekybos alkoholiniais gėrimais laiką jau apskundusi teismui.

"Pikta, kad mes tapome atpirkimo ožiais. Kaip buvome žadėję, nuo birželio 8-osios "Batman" neveikia, bet praėjusį penktadienį specialiai filmavome situaciją senamiestyje: tas pats vaizdas - burzgiantys taksi bei jaunimėlio triukšmas. Senamiestyje veikia daug naktinių barų, bet susidorojo tik su mumis", - sakė "Batman" valdančios įstaigos "Bene noctes" vadovas Artūras Saulius Pocius.

Jam pikčiausia dėl to, jog prekybos alkoholiniais gėrimais laikas buvo sutrumpintas ne konkrečiai vietai, o barą valdančiai įmonei.

"Jei "Batman" dabar norėtume iškelti į kitas patalpas, vis tiek negalėtume naktį prekiauti alkoholiu. Visa mūsų įmonės rinkodara yra pritaikyta naktinei veiklai, tad šis politikų sprendimas mus sužlugdė ir mums dabar gresia bankrotas. Ar dabar geriau, kai tiek žmonių liko be darbo ir turės emigruoti?" - piktinosi A. S. Pocius.

Sprendimą Kurpių g. 3 name įsikūrusiame naktiniame bare "Batman" prekiauti alkoholiniais gėrimais tik nuo 8 iki 22 val. miesto Taryba priėme šiemet gegužės pabaigoje, po to, kai nesiliovė šalia šio baro gyvenančių klaipėdiečių skundai dėl naktinio triukšmo. Kad reikia riboti šio baro veiklą, pritarė ir policija.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder