Bandant išsisukti - eilinė nesėkmė

Bandant išsisukti - eilinė nesėkmė

Atmestas dar vienas nuolat šiurkščiai Kelių eismo taisykles pažeidžiančio, liūdnai pagarsėjusio klaipėdiečio Irenijaus Zaleckio prašymas sušvelninti bausmę.

Už vairavimą išgėrus automobilio ir vairuotojo pažymėjimo netekęs buvęs ilgametis Klaipėdos savivaldybės Kūno kultūros ir sporto vedėjas I. Zaleckis birželį nubaustas 2,5 tūkst. litų bauda.

Tąkart bauda skirta už tai, kad jis gegužės viduryje Gargžduose įkliuvo vairuojantis be teisių. Jam grėsė administracinis areštas, bet šios bausmės pažeidėjas išvengė teismui įrodęs, jog yra netekęs 70 proc. darbingumo.

Tačiau ir paskirtąją sankciją I. Zaleckis apskundė - prašė baudą sumažinti. Vis dėlto Klaipėdos apygardos teismas skundą atmetė kaip nepagrįstą.

I. Zaleckis skundžia beveik visas jam nepalankias nutartis prašydamas švelnesnių bausmių arba reikalaudamas iš viso jas panaikinti. Vyras nurodo, jog pažeidimus pripažįsta ir gailisi dėl jų, tačiau teismai jau įsitikino, kad I. Zaleckis išvadų nedaro ir nepasitaiso, o skiriamos baudos nesulaiko jo nuo kitų pažeidimų padarymo.

Tą jis dar kartą įrodė birželio pabaigoje: nors jau buvo pateikęs apeliacinį skundą su tais pačiais motyvais, policijos reido metu Klaipėdoje jis ir vėl įkliuvo vairuojantis - sakė, kad važiavo į parduotuvę pirkti krapų ir svogūnų.

Bausmė už tai jam dar nepaskirta.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder