Avarijos metu sužalotas autobuse važiavęs senolis

Avarijos metu sužalotas autobuse važiavęs senolis

Klaipėdoje, Taikos prospekte, trečiadienio popietę, apie 16 val., susidūrus 10-o maršruto keleiviniam autobusui ir lengvajam automobiliui "Mercedes-Benz 140" sužeistas 80-metis autobuso keleivis.

35-erių metų lengvojo automobilio "Mercedes-Benz 140" vairuotojai Ninai kažkas įkyriai signalizavo, kad ši greičiu išvažiuotu iš Naujojo turgaus teritorijos į gatvę. Vairuotoja atsisuko pažiūrėti, kas iš galo jai signalizuoja, jos koja nuslydo nuo stabdžio pedalo, mašina šoktelėjo į priekį ir atsimušė į Taikos prospektu važiuojančio ilgojo keleivinio autobuso priekinį ratą.

52-ejų metų autobuso vairuotojas Juozas teigė, kad nevažiavo greitai, kadangi artėjo link šviesoforo reguliuojamos pėsčiųjų perėjos. Vyro teigimu, autobuso jis nestabdė staigiai, tačiau ir to pakako, jog salone pargriūtų nė atsisėsti nespėjęs senukas. 

80-metis autobuso keleivis Grigorijus dėl peties ir galvos traumos išvežtas į Klaipėdos ligoninę. Klaipėdos kelių policijos biure pradėtas tyrimas.

Abu incidento dalyviai - blaivūs. Visureigio vairuotojas, kuris signalizavo vairuotojai Ninai, iš įvykio vietos pasišalino.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder