Avarija dviem valandoms užvėrė įvažiavimą į prekybos centrą

Avarija dviem valandoms užvėrė įvažiavimą į prekybos centrą

Penktadienį, apie 15 val. Klaipėdoje, Vilniaus plente, prie įvažiavimo į vieną prekybos centrą susidūrė maskvos piliečio vairuojamas kemperis "Hymer" ir klaipėdiškio automobilis "Mercedes-Benz" S320.

Pasak "Mersedes-Benz" vairuotojo, abi transporto priemonės važiavo greta, kai staiga kemperio vairuotojas suktelėjo dešinėn, norėdamas iš antros juostos įvažiuoti į prekybos centro teritoriją, ir mašinos susidūrė.

Tarp incidento dalyvių kilo diskusija dėl avarijos kaltininko. Maskviškis teigė, kad jis dėl savo transporto priemonės gabaritų negalėjo pasukti kitaip, nei iš antros eismo juostos.  "Mersedes-Benz" vairuotojo manymu, kemperio vairuotojas, prieš darydamas posūkį,  privalėjo užsiimti kraštinę padėtį kelyje.

Vyrai, savo mašinomis užtvėrę įvažiavimą į prekybos centrą, (dėl to kai kurie vairuotojai patyrė didelių nepatogumų, nes artimiausias posūkis - už 1,5 km esanti Jakų žiedinė sankryža), ilgai ginčijosi, kol galiausiai į įvyko vietą buvo iškviesta policija, kuri išsiaiškino, kad kemperio vairuotojas su savimi neturi civilinės atsakomybės draudimo.

Vėliau pareigūnai nustatė, kad pilietis, kemperio vairuotojas, turi laikiną leidimą gyventi Lietuvoje, o jo kemperis apdraustas. Maskviškis panoro būti nubaustas už avariją pagal Lietuvoje respublikoje galiojančius įstatymus. Eismo įvykių deklaracijomis jis nepasitikįs, tad geriau sumokės 100 litų baudą, ir turės tą baudą pagrindžiančius dokumentus, kuomet reikės kreiptis į draudimą.

Apie 17 val. eismas į prekybos centro teritoriją buvo atvertas kitiems eismo dalyviams.

"Balticum“ TV laida "Reidas“ – antradieniais 20.15 val.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder