Atleista iš darbo Didžiojoje Britanijoje nusižudė lietuvė

Atleista iš darbo Didžiojoje Britanijoje nusižudė lietuvė

Didžiojoje Britanijoje gyvenusi 21 m. Lietuvos pilietė pernai spalį iš gyvenimo pasitraukė savo noru, ketvirtadienį paskelbta Didžiosios Britanijos teisme. Manoma, kad mergina pasikorė dėl prarasto darbo sandėlyje ir barnių su vaikinu, rašo runcornandwidnesweeklynews.co.uk, praneša portalas 15min.lt.

Mergina nebuvo patenkinta savo darbu, draugams skundėsi menku uždarbiu, tačiau praėjus kelioms savaitėms po to, kai buvo atleista, ji pasitraukė iš gyvenimo.

Namuose pasikorusią lietuvę praėjusių metų spalio 2 d. rado jos vaikinas. Jis dar mėgino merginą išgelbėti, nes jos širdis tebeplakė. Tačiau atvykę medikai konstatavo lietuvės mirtį.

Ekspertai ant merginos kaklo rado smaugimo žymių. Jos kraujyje aptikta alkoholio, kokaino, psichotropinių vaistų pėdsakų.

Medicininiai duomenys ir merginos draugai atskleidė, kad anksčiau ji sirgo depresija ir buvo bandžiusi nusižudyti, tačiau Didžiojoje Britanijoje psichologų pagalbos neieškojo.

Mergina kilusi iš Vilniaus apylinkių. Gyvendama tėvynėje ji studijavo literatūrą. Paskui mokslus metė ir emigravo į Didžiąją Britaniją.

Teisėja Janeta Napier teisme paskelbė, kad mergina iš gyvenimo pasitraukė savo noru.

„Tai labai liūdna. Ji buvo labai jauna. Jei tik būtų sulaukusi pagalbos, galėjo gyventi labai gerai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder