Apsvaigusių šalčininkiečių žygis į neapmuitintų prekių parduotuvę baigėsi kameroje

Apsvaigusių šalčininkiečių žygis į neapmuitintų prekių parduotuvę baigėsi kameroje

Du alkoholio padauginę šalčininkiečiai daugiau svaigalų nusipirkti veržėsi į pasienyje veikiančią neapmuitintų prekių parduotuvę. Tačiau jų žygis baigėsi laikino sulaikymo kameroje.

Sekmadienio rytą į Šalčininkų pasienio kontrolės punktą atėjo 28 ir 29 metų Šalčininkų gyventojai, nuo kurių sklido stiprus alkoholio kvapas. Jie pareiškė ketinantys eiti į neapmuitintų prekių parduotuvę, kuri skirta išvykstantiems į Baltarusiją asmenims, patikrintiems Lietuvos tarnybų.

Paaiškėjo, kad abu šalčininkiečiai neturi Baltarusijos vizų ir nė neketina vykti per valstybės sieną. Tuomet pasieniečiai jiems pranešė, kad į minėtąją parduotuvę per sieną nevykstantys asmenys patekti negali.

Tai įsiutino alkoholio padauginusius vyrus. Atvesdinti į tarnybines pasieniečių patalpas jie keikėsi, grasino pasieniečiams bei ignoravo reikalavimus nusiraminti.

Vieną itin įsismarkavusį chuliganą, 29-erių šalčininkietį, pareigūnams teko tramdyti fizine jėga bei surakinti antrankiais. Jam nustatytas 1,66 promilės girtumas.

Kitas šalčininkietis į žygį bemuitėje parduotuvėje nusipirkti svaigalų leidosi būdamas dar girtesnis - jis pripūtė 3,05 promilės.

Abu vyrai buvo sulaikyti ir uždaryti į laikino sulaikymo kamerą. Kai šalčininkiečiai prablaivėjo, sekmadienio vakarą gavo šaukimus atvykti į Šalčininkų rajono apylinkės teismą.

Abiem šalčininkiečiams gresia baudos nuo 300 iki 500 litų arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder