Antstoliai skriaudžia ir valdininkus

Antstoliai skriaudžia ir valdininkus

Į nemalonią situaciją pateko aukštas pareigas Klaipėdos savivaldybėje užimanti tarnautoja - ji tik iš antstolio sužinojo, kad yra padariusi Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Spalio pradžioje savivaldybėje vedėjos postą užimanti darbuotoja (vardas ir pavardė redakcijai žinomi) pastebėjo, kad iš jos banko sąskaitos nuskaičiuoti keli šimtai litų. Moteris netruko išsiaiškinti, kad pasidarbavo antstolis, pasistengęs grąžinti skolą valstybei.

Iki tol ji net nežinojo, už ką ir kiek yra skolinga - jokio pranešimo apie tai nebuvo gavusi. Todėl kai pradėjo aiškintis, sužinojo dar daugiau nežinomų faktų.

Pasirodo, jai priklausantis automobilis dar balandį mieste viršijo leistiną greitį nuo 10 iki 20 kilometrų ir už šį pažeidimą savininkei balandžio 15-ąją buvo paskirta 100 litų bauda. Apie tai ji irgi nebuvo informuota.

Todėl moteris nutarė ieškoti teisybės teisme. Šiuo metu jai pavyko pasiekti, kad būtų laikinai sustabdytas policijos nutarimas, pagal kurį jai skirta bauda. Valdininkės skundo pagrindu ir toliau aiškinamasi, ar jai pagrįstai skirta bauda ir ieškoma spragų, dėl kurių moteris apie tai sužinojo tik antstoliui nuskaičiavus pinigus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder