"Vilties bėgimas 2014": iki starto liko 9 dienos

"Vilties bėgimas 2014": iki starto liko 9 dienos

Gegužės 18-ąją, per "Vilties bėgimą", nuo starto vietos prie BIG prekybos centro pajudės senų automobilių kolona. Kolekcinių "senų kibirų" vairuotojų paslaugomis kviečiami pasinaudoti onkologinėmis ligomis sergantys žmonės, ypač vaikai.

Sergantieji onkologinėmis ligomis turės galimybę pamatyti visą 10 km trasą, kurią, vardan solidarumo su jais, įveikia bėgikai.

Pasak Klaipėdos senovinių automobilių asociacijos "Seni kibirai" prezidento Arvydo Simonaičio, kol kas tikslaus dalyvausiančiųjų automobilių skaičiaus nėra, tačiau jau aišku, kad kolona Vasaros estrados link nuo BIG'o pajudės 13.30 val.

Ir jau išsirikiavusi ratuotų eksponatų parodai estradoje pasitiks bėgimo dalyvius, įveikusius 10 km (nuo BIG'o), 6 km (nuo "Akropolio"), 3 km (nuo Atgimimo aikštės) ar 600 m (nuo "Studlendo").

Apžiūrintieji senovinius automobilius turės galimybę aukoti Šv. Pranciškaus onkologijos centro statyboms.

"Tą užplombuotą aukų dėžę, ant kurios užrašytas aukų rinkimo tikslas, vežamės į visus senų automobilių renginius ir paradus. Ją "atkorkuosime" brolių pranciškonų akivaizdoje, ir visą turinį perduosime jiems. Taip į centro statybas bus įmūrytos ir "Senų kibirų" plytos", - pasakojo A. Simonaitis.

Jis pakvietė į koloną įsijungti ir ne asociacijos narius, vairuojančius senovinius automobilius. Apie savo norą dalyvauti galima pranešti A. Simonaičiui tel. 8 615 53535.

Beje, "Vilties bėgimo" dieną, kaip ir kelerius metus prieš tai, Atgimimo aikštėje bei Vasaros estradoje norintieji aukoti centro statyboms galės įsigyti simbolines kartonines plytas.

O pačiam bėgimui ar ėjimui galima registruotis tinklalapyje viltiesbegimas.lt.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder